Autorid: Meelis Mandel, Ken Rohelaan • 8. veebruar 2024

Nordecon panustab Rail Balticule, aga tunnistab tihedat konkurentsi: "Keeruline on"

Foto: Liis Treimann
Kui rajatiste tegevusvaldkonnas on eeskätt transpordiameti tellitud töö maht vähenenud, siis päästvat õlekõrt näeb ehitusfirma Nordecon Rail Balticus, ütles ettevõtte juhatuse esimehe kohusetäitja Maret Tambek.

Tambek rääkis Äripäeva raadio neljapäevases hommikuprogrammis, et Rail Baltic on kindlasti projekt, millele börsifirma panustab. Samas tunnistas Tambek, et riigihangetes on praegu konkurents tihe, kuna korraga osaleb 10–15 ettevõtet. "Keeruline on," tunnistas Tambek.

Tambek rääkis lähemalt ka Nordeconi värskelt avaldatud majandustulemustest.

Maret Tambekit intervjueeris Meelis Mandel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785