Autor: Enn Tosso • 12. juuli 2023

Nordecon asub Tartu Karlova kooli renoveerima

Ehitusfirma Nordecon.
Foto: Andres Haabu
Nordeconi kontserni kuuluv Embach Ehitus ja Tartu Linnavalitsus sõlmisid lepingu Tartus Lina 2 asuvas Karlova koolihoones ehitustööde tegemiseks.

Õppehoone suurusega 4973 ruutmeetrit rekonstrueeritakse terviklikult – tugevdatakse vahelaekonstruktsioonid, ehitatakse lift, rekonstrueeritakse kõik tehnosüsteemid ja ehitatakse uus ventilatsioonisüsteem. Rekonstrueerimise käigus saab maja uue sise- ja välisviimistluse ning uued sissepääsud. Kinnistul ehitatakse välja rekreatsiooniala ja muudetakse parkimiskorraldust.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785