Autor: Aarne Mäe • 1. märts 2024

Punane maja või kõrghoone? Mille poolt volikogus hääletati ja mille vastu üldse ollakse?

Et Alexela tankla saaks oma praegusest asukohast pisut paremale kolida, tuleb Oleg Grossi soovitava kõrghoone rajamisel Otto Posti maja lammutada.
Foto: Rahel Lepp
OG Elektra poolt Rakvere kesklinna kavandatava (või peaks nüüd juba ütlema, et kavandatud?) ja suurusjärgus 50 miljonit maksma mineva kõrghoone ümber toimuv on võtnud saba selga ja pannud punuma suvalises suunas, kirjutab opositsiooni kuuluv Rakvere linnavolikogu liige Aarne Mäe.
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785