19 jaanuar 2011

Krimelte: vähendame kvalifitseerimata tööjõu osa

Krimelte liigub kvalifitseerimata tööjõu vähenemise suunas läbi tehnoloogiliste investeeringute, rääkis Wolf Groupi kuuluva Krimelte personalidirektori Anu Ind ja lisas, et oskustööjõudu on endiselt raske leida.

"Läbi aegade kvalifitseeritud oskustööjõudu raske leida ning majanduslangusega kaasnes pigem ajutine leevendus senisele tööjõu nappusele. Majanduse ja ehitussektori taastumisega nii sise- kui välisturgudel on tõenäoline taas oodata tööjõupuudust ning survet palgakasvule," sõnas Ind.  

 Personalidirektori kinnitusel lähtutakse Krimeltes tasustamisel nii tööturu olukorrast kui konkreetse ametikoha väärtusest. „Töötajate tasud hoiame õiglasena ning pigem tööturu ülemise, mitte alumise piiri juures,“ rääkis Ind ning lisas, et 2011. aastasse ei ole ettevõtte planeerinud märkimisväärset palgatõusu, küll aga hoiab tööjõuturu muutustel silma peal.

„Inimeste värbamisel üritame leida tasakaalu vajaliku oskusteabe sissetoomise ja olemasoleva tõhusama rakendamise vahel, samuti liigume kvalifitseerimata tööjõu vähenemise suunas läbi tehnoloogiliste investeeringute,“ avaldas Ind eelseisva aasta suundi.

Jaga lugu:
Seotud lood
EHITUSE UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad ehituse uudised igal nädalal enda postkasti.

Ehitusuudised.ee toetajad:

Eva Kiisler
Eva KiislerEhitusväljaannete juhtTel: 56 600 050
Sandra Malvik
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Helen Paapsi
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785