Autor: Ehitusuudised • 1. juuli 2024

Mapri ehitab kitsekülla merevaatega miljonikorteri

Kuigi Reterra ja Mapri poolt Alevi tänavale ehitatava City Duo ehitus algab maa-alusest parklast, kerkib tuleva aasta kevadeks Kitsekülla 12-korruseline kõrghoone. Tornmaja viimasel korrusel asub miljonikorter ja lummav panoraamvaade linnale.

Alevi tänavale valmiv City Duo pakub võimalust olla kesklinnale lähedal, jõuda kiiresti mistahes punkti Tallinnas ja olla samal ajal linnakärast eemal. Tallinna Kesklinnas asuv Kitseküla asum on viimastel aastatel jõudsalt arenenud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785