Autor: Ehitusuudised • 27. juuni 2024

Mapri Ehitus renoveeris Riigiressursside Keskusele büroohoone

Arendaja tellis kunagise Kopli kaubajaama kontorihoone renoveerimise ühes kahe korruse lisamisega Mapri Ehituselt. Arhitektuurse tellimuse täitis Architectus.
Renoveeritud büroohoones on pinda 2700 ruutmeetrit (Foto: Riigiressursside Keskus).

Valmis uus büroohoone Tallinnas Telliskivi 57b/1, kus on asupaiga leidnud liikuvusfirma Kõu Mobility grupp ja logistikakinnisvara arendav Riigiressursside Keskus. Kunagine Kopli kaubajaama kontorihoone renoveeriti täielikult, lisati kaks korrust ning varustati tänapäevaste tehniliste lahendustega.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785