Autor: Ehitusuudised • 1. juuli 2024

Enefit Greeni uus juht leiti Advenist

Enefit Greeni nõukogu kinnitas uue juhatuse esimeheks Juhan Aguraiuja, kes asub ametisse 14. oktoobril. Enefit Greeni praegune juht Aavo Kärmas lahkub kokkuleppel nõukoguga ametist alates 1. juulist.
Juhan Aguraiuja. Foto: erakogu

Uue juhi Juhan Aguraiuja sõnul ei tulnud otsus lahkuda Advenist kergelt. „Kahe Advenis oldud aasta jooksul suutsime edukalt väljuda energiakriisist, kohaneda uue energiamaastikuga ning restruktureerida ettevõtte selliselt, et oleks tagatud edukus ka tulevikus. Ma lahkun kerge südamega, kuna äril läheb hästi, suurepärane juhtkond jätkab organisatsiooni juhtimist ning tuleviku tarbeks on sisse viidud jätkusuutlikud projektid ja protsessid,“ märkis Aguraiuja.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785