Autor: Ehitusuudised • 25. aprill 2024

Enefit Greeni esimene tuulepark Soomes sai valmis

Tolpanvaara tuulepargis on ehitustööd lõppenud ning kõik 13 Enefit Greeni tuulikut toodavad elektrit.
Tolpanvaara tuulepark Soomes.
Foto: Enefit Green

Kokku toodab park aastas ligi 250 gigavatt-tundi rohelist elektrit, mis katab umbes 40 000 Soome kodumajapidamise aastase tarbimise ja aitab leevendada üha kasvavat nõudlust taastuvenergia järele, teatas ettevõte.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785