Autor: Annika Matson Kald • 3. juuni 2024

Kes on kümme suuremat palgamaksjat elektriehituse sektoris?

Elektrik tööl.
Foto: Erik Prozes
Elektriehituse ettevõtete värskes kvartaliraportis on ülevaade nii sektori suurematest palgamaksjatest, käibe kasvatajatest kui ka maksuvõlglastest viimase nelja kvartali jooksul. Analüüsist selgus ka üllatus - Enefit ASi töötajate keskmine arv viimase nelja kvartali jooksul oli 602 ja see oli aastaga vähenenud 516 inimese võrra.

Äripäeva Infopanga koostatud elektriehituse raport laiemas mõistes hõlmab nii firmasid, mis teevad nii elektritöid, projekteerimist kui ka tootmist ja müüki. Infopanga elektriehitusfirmade analüüsi on kokku kaasatud 719 firmat ning nad jagunesid järgmiselt: elektrijuhtmete ja -seadmete paigaldajatest 221, elektri- ja sidevõrkude ehitajatest 149, elektriinstallatsioonifirmadest 118 ning elektrimaterjalide, -tarvikute ja -seadmete (sh kaablite) hulgimüügist 98 firmat. Määratluse „muu“ all oli selles sektoris veel 133 firmat.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785