Autor: Ehitusuudised • 10. juuni 2024

Kokkupandavate ehitiste eksport aprillis kahanes

Majapidamiste ostujõu paranemine, intressimäärade langus ja samal ajal paljudes riikides ettevõtete subsideerimine toetavad välisnõudluse paranemist, kirjutab Swedbanki majandusanalüütik Tõnu Mertsina.
Swedbanki majandusanalüütik Tõnu Mertsina märgib, et ekspordiootused on viimastel kuudel pisut paranenud.
Foto: Andras Kralla

Aprillis toimus ekspordis kiire pööre paremusele

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785