Autor: Toomas Kelt • 4. juuni 2024

Plastlaudade tootja: tulevik on vormitud polümeeridest

Plast on materjal, mille kasutusvõimalused on piiramatud, rääkis kasutatud plastist ehitusmaterjale tootva Neulari omanik Ilo Rannu Pärnu tarneahelakonverentsil.
Neulari juht Ilo Ranno ja tema ettevõtte uusim toode ehk värviline plastlaud.
Foto: Raul Mee

Kesk-Eestis tegutsev Neular on keskendunud kasutatud toiduplastile ning Rannu sõnul on tegu suurepärase materjaliga. „Polümeerid on hõlpsasti vormitavad, tugevad, vastupidavad, tootmisjääke peaaegu ei teki ja need tekkivad jäätmedki on hõlpsasti kasutusele võetavad,“ loetles Rannu plasti positiivseid omadusi.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785