Autor: Jouni Punkki, Professor (POP), betoonitehnika, Aalto ülikool, ehitustehnika õppetool • 7. oktoober 2022

Betooni sideained tulevikus

Portlandtsemendil on pikk ajalugu, kuid praegu oleme selgelt pöördepunktis. Tulevikus on portlandtsemendi kõrval üha enam võimalusi. Kuid tõenäoliselt ei kao portlandtsement kasutuselt ka tulevikus. Selles artiklis hinnatakse, milliseid muutuseid toimub betooni sideainetes tulevikus, samuti seda, millal need muutused võiksid tõenäoliselt aset leida.
Soome juhtiv tsemendi- ja betooniteadlane professor Jouni Punkki.

Eessõna

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785