Autor: Ehitusuudised • 31. mai 2024

Väo Äripargis sai sarikate alla kaks Favorte Stock ärihoonet

Kinnisvaraarendaja Favorte ja Eventus Ehitus pidasid eile Väo Äripargi esimest sarikapidu, et tähistada Plaasi 2 ja 4 ärihoonete täiskõrguse saavutamist. Favorte investeerib otse Väo liiklussõlme äärde kerkivasse äriparki 20 miljonit eurot.

Kokku kerkib äripargi 5,5-hektarilisele arendusalale lähiaastatel kuus hoonet brutopinnaga 21 300 m2. „Hoo on sisse saanud järgmine Favorte jaoks märgiline projekt. Väo Äripargi esimese etapi raames rajame korraga kaks ärihoonet, mille valmimisega lisandub piirkonda 5720 ruutmeetrit kaasaegset ja madalate kõrvalkuludega stock-officeüüripinda,“ ütles Favorte juhatuse liige Rainer Hinno.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785