Autor: Eget Velleste • 23. mai 2024

Pohlak: kaks järgmist aastat on rasked

Seis ehitusturul on eklektiline. „Oleme allapoole minemas, mahud tõmbuvad kokku ja konkurents tiheneb. Vürtsi võib lisada ka see, et hinnad võivad tõusta,“ nentis Nordeconi juhatuse liige Tarmo Pohlak lähituleviku kohta.
Tarmo Pohlak. Foto: Raul Mee

Ettevõtjad on hetkel plaane tehes ühelt poolt vargsi optimistlikud, aga ka kuhjaga ebakindlad. Raskusi oodatakse ehitussektorile.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785