Autor: Siim Sultson • 10. mai 2024

Arendajad löövad nurru, osa ehitajaid uriseb, osa silub pilti

Lõppenud aprillis teatas mitu arendajat uute projektidega alustamisest - on ju hetk turutõusuks valmistumisel soodus ning muudkui ehita. Ent ehitajate poolelt kostub lahkmeelt ja tükati päris kriitilist. Ja siin on 3 lahendust.
Käib arendustes töö ja vile koos - iseasi, kellel millisel viisil.
Foto: Liis Treimann
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785