Autor: Siim Sultson • 10. mai 2024

Ehituse peatöövõtjad võivad hakata turgu ümber jagama

Praegune ehitusturg soosib tellijaid ja ehitajate kommentaarist kumab läbi lootus stabiilsusele, kuid ka ennustus, et tihenev konkurents võib sundida veel nii mõnegi peatöövõtja lavalt lahkuma.
Nordeconi juhatuse liige Tarmo Pohlak tunnistas, et konkurents peatöövõtjate vahel on tihe. Foto: Raul Mee

Tööpuuduses ehitajad on arendajatele suurepärane võimalus hinda ja ehitustingimusi alla kaubelda. Et mitte endale jalga tulistada, tasub ehitajatega ringi käia vastutustundlikult - turu tõus jõuab ju lõpuks ka nendeni ja siis võib nüüdsete suhete baasilt koostöö muutuda.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785