Autor: Eveliis Vaaks • 10. mai 2024

Nordeconi uus juht: keerulisi väljakutseid ehituses jagub

Maret Tambek võttis Nordeconi juhi koha vastu keerulisel ajal. „Ehitushankeid napib, konkurents aga on suur ning üleüldine seis sektoris väljakutseid pakkuv,” rääkis ta ettevõtte ja ehitusturu olukorrast ning tulevikust Finantsuudiste teemaveebile.
Nordeconi juhatuse esimees Maret Tambek.
Foto: Oleg_Harchenko

Maret Tambek on töötanud kontsernis juba 2007. aastast, viimased üheksa aastat neist töötas finantsdirektorina ning seitsmel aastal täitis paralleelselt ka juhatuse liikme kohustusi.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785