Autor: Ehitusuudised • 13. mai 2024

Digiprojektid saavad riigilt kokku 1,5 miljonit eurot toetust

Täna avalikustati ehituse e-hüppe rahastusprogrammi teisest voorust toetust saavad projektid. Kokku saab rahastust 40 projekti, mis toetavad uudsete digilahenduste arendamist ja kasutuselevõttu ehitusvaldkonnas. Vooru eelarve oli 1,5 miljonit eurot.
Kliimaminister Kristen Michal
Foto: Liis Treimann

„Väljavalitud projektid muudavad ehitussektori tõhusamaks ja konkurentsivõimelisemaks, kiirendades samal ajal tööde ja dokumentatsiooni haldust. Digitööriistade kasutuselevõtt ehitussektoris võib tootlikkust tõsta kuni 15% ja kulusid vähendada kuni 6%, pakkudes märkimisväärset kasu ja kokkuhoidu nii era- kui ka avalikule sektorile,“ sõnas kliimaminister Kristen Michal.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785