Autor: Ehitusuudised • 3. mai 2024

Evicon Ehitus tähistas Jüri ringil uue ärihoone kõrguse saavutamist

Stadium Real Estate OÜ poolt koostöös Evicon Ehitus OÜga Jüri ringi äärde rajatav Ringi 11 stock-office-hoone on saavutanud oma kõrguse ja ruumikuju ning seda tähistati 2. mail sarikapeo ja nurgakivi asetamisega. Hoone lõpliku valmimiseni on jäänud 6 kuud.
Valmiv ärihoone
Foto: Stadium Real Estate

Ringi 11 stock-office on juba teine Stadium Real Estate poolt arendatav ja Jüri aleviku servas, otse ringtee ääres paiknevas Ringi Äripargis valmiv ärihoone. Esimesena valminud Ringi 13 maja on võetud klientide poolt hästi vastu ning 100% välja üüritud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785