Autorid: Sigrid Kõiv, Teeli Remmelg • 24. november 2023

Ehitusfirmade käibe TOP 50 - turg on pöördunud langusesse

Ehitussektori viimase nelja kvartali koondkäive kolmandas kvartalis oli 2,7 miljardit eurot ja see kahanes aasta varasemaga võrreldes 2,8%. Kasv tuli veel eelmise aasta neljandast kvartalist, viimase kahe kvartali koondkäive on olnud languses. Toome esile 50 suurima käibega ehitusettevõtet ja kas see aastaga kasvas või kahanes.
Foto: Andras Kralla

Äripäeva Infopank avaldas Ehitus-ja arendusettevõtete 3. kvartali ja nelja kvartali koondtulemused.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785