Autor: Ehitusuudised • 30. aprill 2024

Test: kas tunned tööohutuse põhitõdesid?

Foto: Liis Treimann
Tööinspektsiooni andmetel kaotati Eestis 2023. aastal tööõnnetuste tõttu 1 miljon töötundi, mistõttu on tööohutus ja -tervishoid igale ettevõtjale äärmiselt oluline. Seda eriti ehitusplatsidel, kus ehitatakse kõrgustes ja liiguvad masinad. Testi, kui hästi oled kursis Sina oluliste tööohutusnõuetega!

28.aprillil tähistati rahvusvahelist töötervishoiu ja -ohutuse päeva. Selle puhul koostas Äripäeva töötervishoiu ja -ohutuse teabevara lõbusa ja hariva testi, kus saab teada, kui hästi oled tööohutuse põhiteemadega kursis!

Eelmainitud tähtpäeva puhul on töötervishoiu ja -ohutuse teabevara ka -30% soodsam. Tule tutvu pakkumisega SIIN!

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785