Autor: Siim Sultson • 11. aprill 2024

Ehitusturg ei pruugi olla põhjast läbi

Eesti ehitusmaterjalide eksport on piiratud ettevõtete võimega leida uusi turge ning parandada tootmise tehnoloogilist taset, tõdeb Luminori peaökonomist Lenno Uusküla valdkonnakommentaaris Ehitusuudised.ee-le.
Ehitajad ja arendajad võitlevad ja jäävad alati võitlema hinna osas, nendib Luminori peaökonomist Lenno Uusküla.
Foto: Liis Treimann

Uusküla, vastates neljale küsimusele, analüüsib ehitusvaldkonna perspektiive ja võimalusi.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785