Autor: Teeli Remmelg • 22. aprill 2024

Sauele ehitatakse uus lasteaed

Sauele kerkib uus, hoolega läbimõeldud kahekorruseline Kadakamarja lasteaed, kus eelmisel nädalal peeti sarikapidu. Vanalinna Ehitus OÜ ja Veskimöldre haridusmaja koostööprojekti valmimistähtaeg on august 2024. Ehitustööde maksumus on 4,5 miljonit eurot.
Vasakult Taavi Lang, Vanalinna Ehitus projektijuht; Silver Libe, Saue majandusosakonna juhataja; Indrek Kaselt, Vanalinna Ehitus ehitusjuht; Andres Laisk, Saue vallavanem; Ken Karja, Vanalinna Ehituse objektijuht ja Harry Pajundi, Saue vallavolikogu esimees. Foto: Vanalinna Ehitus

Saue lasteaia ehitatakse aadressile Tule põik 9. Uusprojekti kavandamisel on põhirõhk pandud hoone vastupidavusele ning õdusale ning kaasaegsele atmosfäärile, mis toetab laste arengut ja heaolu.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785