Autor: Martin Johannes Teder • 1. aprill 2024

Ehitusfirma Fidele pankroti põhjustas riskimine hangetel

Ehitusfirma Fidele tegeles peaasjalikult kortermajade toetuspõhise rekonstrueerimisega.
Foto: Andras Kralla
Harju maakohus kuulutas välja poolteist aastat tagasi saneerimisele läinud ehituse peatöövõtja Ehitusfirma Fidele OÜ pankroti. “Imestan, miks see ettevõte üldse saneerimisele läks, mida mõtles nõustaja, kui arvas äriühingu saneeritavaks,” ütles pankrotihaldur Andres Tootsman Äripäevale.
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785