Autor: Teeli Remmelg • 26. märts 2024

Soodsat ehitushinda tuleks enam ära kasutada

Kuigi suurest kasvust ehituses rääkida ei saa, siis näeme, et tugeva äriplaani ja finantsiliselt kindlustatud eratellijad kasutavad praegu ära suhteliselt soodsat ehitushinda ning liiguvad projektidega edasi, samas kui avalik sektor investeerib pigem tagasihoidlikult, kirjutas OÜ Fund Ehitus tegevjuht Reigo Marosov ehitusliidrite arvamusküsitluses.
Reigo Marosov Paide päästekomando sarikapeol. Foto: Margus Pahv.

Kõige olulisem on üldise usalduse taastumine majanduses. Loodame, et tarbijakindlus paraneb, inimesed usuvad rohkem majanduse ja oma leibkondade sissetulekute kasvu. See kombineerituna eksporditurgude kosumisega aitab meid üldise majanduskasvu juurde loodetavasti naasta.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785