Autor: Ehitusuudised • 15. märts 2024

Vintselle ja Dorpat Kinnisvara ehitavad Tartusse 15-korruselise kõrghoone

Tartu uus kõrghoone tuleb Annelinna.
Foto: Dorpat Kinnisvara
Kinnisvaraettevõtted Vintselle ja Dorpat Kinnisvara asuvad kõigi eelduste kohaselt 2025. aastal ehitama Tartusse Kalda tee 26 asuvale krundile 15 korrusega hoonet. Projekti planeeritav maksumus on ligi 20 miljonit eurot. Ehitustöödega plaanitakse alustada järgmisel aastal.

Uues hoones on ruumi nii korteritele kui ka majutus- ja teeninduspindadele. Dorpat Kinnisvara teatel on uut hoonet planeeritud juba 1997. aastal kehtestatud detailplaneeringuga. Ligi 12 aastat tagasi soetas krundi kinnisvaraarendus- ja haldusettevõte Vintselle.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785