Autor: Ehitusuudised • 28. juuni 2023

Dorpat Ehitus hakkab Tartu tehasesse tegema lofte

Dorpat Ehitus OÜ sõlmis arendaja Domus Kinnisvara tütarettevõttega Almee Residentsid OÜ ehituslepingu, mille järgi ehitusettevõte alustab Tartus Jaama 52 kinnistul asuva ajaloolise tööstushoone ümberehitust loftidega kortermajaks ning sisehoovis uue A-energiaklassi kortermaja rajamist. Arenduse ehitus valmib järgmise aasta suvel.
Jaama 52 arendus peaks valmima järgmise aasta suvel (Visuaal: Domus Kinnisvara).

Projekti eesmärk on luua kaasaegne, kvaliteetne, eriilmeline ning turvaline elukeskkond. Juunikuu jooksul alustatakse territooriumi ettevalmistustöödega ning juulis algab ehitustegevus, mis hõlmab nii ajaloolise industriaalhoone ümberehitust kui ka uue A-energiaklassi kortermaja rajamist sisehoovi. Lisaks punakivitellisest hoone renoveerimisele ja uue kortermaja ehitusele on ehitusplaanidesse kaasatud ka sisehoovi rajatav kinnine roheala, mis pakub elanikele lõõgastumis- ja vabaaja veetmise võimalusi. Uued korterid valmivad 2024. aasta suvel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785