Autor: Ehitusuudised • 11. märts 2024

Katusemeistrid käisid Saksamaal “laulupeol”

Foto: Erki Loigom
5.-8.märtsini 2024 peeti Saksamaal Stuttgartis siinse maailmajao suurimat katuseehitusele pühendatud messi “Dach und Holz”. Esmaseid muljeid jagasid Urmas Danil (Katusemaailm OÜ), Alo Karu (piirdetarindite ehitusekspert) ja Erki Loigom (Toode AS)

Esmalt mõned arvud. Mess toimus 70 000 m 2 suurusel alal, esindatud oli üle 600 ettevõtte ning üritust külastas umbkaudu 50 000 huvilist. Nimetatud numbrid teevad messist kvantitatiivselt maailma TOP3 katusemessi, kuid kvalitatiivselt võime kõneleda maailma olulisimast erialamessist.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785