Autor: Teeli Remmelg • 7. märts 2024

ESSVE juht: ehitusturg hakkab elavnema suve teisest poolest

ESSVE Estonia AS müügi- ja tegevjuht <strong >Enno Rahuoja</strong>.
Foto: Terje Lepp
Ehitusturuga samma tagapool liikuva katuse- ja fassaadisektoris on langenud projektide hulk ja suurenenud hinnasurve, kuid ehitusturu elavnemist on oodata allles suve teisest poolest, ütleb ESSVE Estonia AS müügi- ja tegevjuht Enno Rahuoja.

Intervjuu ilmus värskes Katuse- ja fassaaditööde konkurentsiraportis

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785