Autor: Teeli Remmelg • 30. november 2023

Katuseturul on kitsamaks läinud, kuid paanikaks põhjust pole

Laiema profiiliga katuseehitaja ei pea täna uut objekti paanikas otsima, kuigi konkurents katuseturul on suurenenud ja tellimusi vähem. Jätkuvalt on nõudlus renoveerimisele, tööstusehitusele ning varasemalt läbiviidud munitsipaal- või riigihangetel võidetud töödele, kirjutas ASi Toode müügijuht Erki Loigom Äripäeva Infopanga konkurentsiraportis.
ASi Toode müügijuht Erki Loigom sõnul alustavad praegu piisava rasvakihi ja julgusega arendajad ka uusi projekte.
Foto: HELIN LOIK

Äripäeva Infopank avaldas värske Ehituse- ja fassaaditööde konkurentsirapordi, kuhu turuosalisena andis intervjuu ASi Toode müügijuht Erki Loigom.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785