Autor: Ehitusuudised • 29. veebruar 2024

Tööstuse tootjahinnaindeks pööras jaanuaris tõusule

Enim on langenud hinnad puittoodete tootmises.
Foto: Julia-Maria Linna
Statistikaameti andmetel langes tööstustoodangu tootjahinnaindeks aastaga 1,5%, kuid tõusis jaanuaris võrreldes detsembrikuuga 2%. 2023. aasta jaanuariga võrreldes oli kõige suurem hinnalangus puidutöötlemises, puit- ja metalltoodete ning kemikaalide tootmises.

Tööstustoodangu tootjahinnaindeks iseloomustab Eestis nii koduturule kui ka ekspordiks valmistatud tööstustoodete hindade muutust.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785