Autor: Urve Vilk • 15. veebruar 2024

Esimene EPD võib tekitada tootjale pahameelt

Foto: Liis Treimann
Kuigi eksportivad ehitusmaterjalide tootjad koostavad juba agaralt EPDsid, võivad esimesed arvutused tekitada pahameelt, sest saadud tulemus on olnud kehv võrreldes Skandinaavia konkurentidega.

LCA Supporti tegevjuhi Anni Oviiri sõnul on EPDd (keskkonnadeklaratsioonid) olemas juba üsna paljudel Eesti materjalitootjatel.“ Eelkõige neil, kes ekspordivad Skandinaavia turule, kus ilma selleta on materjalidega, mida on hoones suures mahus, sisuliselt võimatu juba hangetest osa saada.”

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785