Autor: Martin Johannes Teder • 26. jaanuar 2024

Ehituspunt põhjas: kohus kuulutas välja ka Eviko tütarfirma pankroti

Emafirmal Eviko ASil on teadaolevaid kohustusi vähemalt pea 7 miljonit eurot ning vara võib olla kuni 2,1 miljoni euro eest.
Foto: Liis Treimann
Harju maakohus kuulutas eile välja Eviko Ehitus OÜ pankroti, ettevõttel on võlgu mitme miljoni euro jagu.

Detsembri lõpus kuulutas Tartu maakohus välja Eviko Ehituse emafirma Eviko ASi pankroti. Kohus nimetas Eviko Ehituse pankrotihalduriks Maire Armi ning esimene võlausaldajate üldkoosolek toimub 13. veebruaril Harju maakohtus.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785