Autor: Kristjan Kurg • 22. november 2023

Eviko ehitusfirma pankrotile sillutasid teed hulljulged hankepakkumised

Eviko juht Kaimo Sepp rääkis, et andis endast kõik, et suurte võlgadega ehitusfirma päästa.
Foto: Andras Kralla
Kui kaks Eviko-nimelist pankroti suunas liikuvat ehitusettevõtet nimetavad hädade põhjusena turuolukorda ja paindumatuid tellijaid, siis partneritest võlausaldajad viitavad Eviko hulljulgele käitumisele riigihangetel.

“Nad võitsid igasugused hanked odavate hindadega ja lõppkokkuvõttes on nad ise selles (pankrotis – toim) süüdi. Nad keerutasid nii palju, kui said, kuskilt raha kätte ja kõik asjad olid pilla-palla ja tegemata. Tüüpiline Eesti ehitus,” põrutas Evikole isolatsioonimaterjale müünud Polarfoami juhatuse liige Raimond Rääk.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785