Autor: Teeli Remmelg • 19. jaanuar 2024

Maksuvõlglaste TOP 50: ehitus- ja kinnisvarafirmade võlad sulamise märke ei näita

Kinnisvaraturu jahtumise valguses räägitakse üha enam väiksemate arendajate-ehitajate raskustest ja soovitatakse partnerite tausta hoolikalt jälgida, sest maksuvõla teke võib olla esimesi ohumärke. Toome esile ka ehituse ja kinnisvaraarendusega seotud ettevõtted, kelle maksuvõlg on eelmise aastaga enim kasvanud.
Tartu suure maksuvõlgaga skandaalse kinnisvaraarendaja Farmada Pesa Elurajoon.
Foto: Jassu Hertsmann

2023. aastal suure maksuvõla tekkimisega tähelepanu alla sattunud Tallinna Teletorni kodude veebilehel müüakse jätkuvalt eksklusiivseid kortereid, millest 22,5 protsendi on sealse info järgi omaniku leidnud. Samas on ka võlg koostööpartnerite ees kasvanud 7498 euroni.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785