Autor: Ehitusuudised • 24. jaanuar 2024

Haapsalu Marienholmi arendust hakkab ehitama Mitt & Perlebach

Haapsalu Marienholmi elamuarenduses sõlmis Scandium Kinnisvara ehituslepingu Mitt & Perlebachiga. Kopp lüüakse maasse veebruaris, arenduse esimene etapp valmib 2025. aasta kevadel.
Tulevane Marienholmi elamuarendus.
Foto: 3+1 arhitektid

Marienholmi arenduse autorid on Scandium Kinnisvara juhtimisel 3+1 arhitektid, KAMP büroo sisearhitektid ning Tajuruumi maastikuarhitektid. Esimesed mereäärsed korterid valmivad 2025. aasta kevadel. Pool esimese etapi korterites on juba müüdud.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785