Autor: Ehitusuudised • 10. november 2023

Ehitustrust ehitab Haapsallu üle 6-miljonilise päästekomando

10. novembril asetati Haapsalu päästekomando hoonele nurgakivi. Hoone arhitekt on Juhan Rohtla arhitektuuribüroost KUU Arhitektid ja projekteerija OÜ ACTO CONSULT. Ehitavad Tallinna Ehitustrust OÜ ja Ehitustrust AS, omanikujärelvalvet teostab Sweco Est.
Riigi Kinnisvara poolt rajatav Päästekomando koos selle juurde rajatava õppetorni ja varjualusega peaks valmima 2024. aasta sügisel. Foto: Marko Mumm.

Päästekomando koos selle juurde rajatava õppetorni ja varjualusega valmib 2024. aasta sügisel.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785