Autor: Ehitusuudised • 11. jaanuar 2024

Merko pani nurgakivi 36miljonilisele luksushotellile

10. jaanuaril panid hoone arendajad Estma HPT, Nordox ja Wingmacht Arendus ning ehitaja Merko uuele hoonele nurgakivi Vanasadama piirkonnas. Hotelli projekteerisid Karisma arhitektid.
Hotell peaks valmima järgmise aasta lõpus.
Foto: Karisma Arhitektid

Baltimaade esimene ülemaailmsesse Hyatt ketti kuuluv hotell kerkib Tallinnasse Vanasadama piirkonda. Uus hotell avab uksed Sadama 4 aadressil 2025. aasta lõpus. Arendaja koguinvesteering hotelli rajamisse ulatub Estma HPT teatel 36 miljoni euroni, Merko ehitab hotelli valmis 16 miljoni euroga.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785