Autor: Ehitusuudised • 1. detsember 2023

Margo Dengo: ehitushind kombib põhja

Ehitusturg on oma põhja lähedal, kuid samas ei ole hetkel põhjust arvata, et siit edasi väga kiire tõus algab. Ettevõtjana pigem loodame, et viimase kolme aasta turbulentsele ajale on järgnemas vähemasti mõned aastad stabiilsemat perioodi, kus on taas võimalik pikemaajalisi plaane teha ja neid ellu viia, kirjutas Maru Ehituse tegevjuht Margo Dengo ehitusliidrite arvamusküsitluses.
Maru Ehituse juht Margo Dengo näeb kahjuks, et ehitusinseneride kriis on jätkuv ja süvenev probleem.
Foto: Liis Treimann

Vastavalt Statistikaameti andmetele on ehitussektori hoonete ehitusmaht Eestis olnud languses kaks aastat järjest kui vaadata kalendaarselt ja sesoonselt korrigeeritud statistikat.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785