Autor: Lenno Uusküla • 27. november 2023

Uusküla: nii vilets pole olukord ammu olnud

Hoonete ehituste maht pole olnud nii vilets selle aasta kolmandas kvartalis alates 2017. aasta kolmandast kvartalist alates ehk lausa kuus aastat tagasi, kirjutab Luminori peaökonomist Lenno Uusküla.
Luminori peaökonomist Lenno Uusküla.
Foto: Liis Treimann

Samas oli just 2021. aasta ja 2022. aasta mahud ka kõrgemad kui varasemad. Praegune langus, mis küündib hoonete osas lausa 20 protsendini eelnevast tipust, on jätkuvalt sarnane eelneva tasemega vahemikus 2018–2020.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785