Autor: Ehitusuudised • 28. november 2023

Utilitas rajab Väo karjääri Tallinna suurima päikesepargi

Utilitas rajab Väo energiakompleksi Tallinna suurima, 9,3 MW võimsusega päikesepargi, mis nimetatakse sümboolselt Euroopa rohelise pealinna päikesepargiks.
Foto: Utilitas

„Linnades tekib 70% maailma süsinikujalajäljest, mistõttu on linnades toimuv roheline üleminek eriti oluline. Tallinna rohelise pealinna aasta on kantud soovist teha projekte, mis toovad pikaajalise mõjuga muutusi. Ka meie jaoks on tähtis teha investeeringuid, mis muudavad keskkonda rohelisemaks. Uus päikesepark aitab otseselt vähendada Tallinna süsiniku jalajälge ja kuna investeerimisotsus sündis sel aastal, siis otsustasime selle sümboolselt nimetada Euroopa rohelise pealinna päikesepargiks,“ sõnas Utilitase kontserni juht Priit Koit pressiteates.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785