Autor: Ehitusuudised • 28. november 2023

Meelespea: mida Soomes töö kaotanud ehitaja tegema peaks?

Seoses Soome ehitusturu jahenemisega on Soomes suurenenud Eesti kodanike hulk, kes seisavad silmitsi töö kaotamisega. Hea oleks enne Soomest tulekut endale selgeks teha sealsed töötushüvitise taotlemise/saamise võimalused, kuna Soome töötushüvitis on sageli suurem.
Soomes on ehitajatel viimasel ajal tööd vähemaks jäänud.
Foto: Andres Haabu

Eesti töötukassa koostas lühikese meelespea, kuidas asju ajada ja millises riigis töö kaotuse järel hüvitist saab.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785