Autorid: kinnisvarauudised.ee , Ehitusuudised • 27. november 2023

W.EG. Eesti avas elektrimaterjalide müügi- ja logistikakeskuse Lõuna-Eestis

Tartus avati 24. novembril, Lõuna-Eesti suurim elektrimaterjalide müügi ja logistikakeskus aadressil Tehnika 3. W.EG. Eesti investeeris uude keskusesse enam kui 4 miljonit eurot ning seal on ametis üle 30 töötaja.
W.EG. Eesti keskuse avamine Tartus.
Foto: W.EG. Eesti

Uus hoone koos välise ladustamise alaga on kokku 7000 m2, mis on üle kahe korra suurem eelmisest rendipinnast ning pakub mitmekülgset valikut enam kui 6000 erineva toote vahel. Koos tellitavate toodetega on W.EG. Eesti Tartu keskuses pakutav sortiment enam kui 75 000 erinevat ühikut. W.EG. Eesti investeeris uude keskusesse enam kui 4 miljonit eurot ning seal on ametis üle 30 töötaja.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785