Autor: Teeli Remmelg • 22. september 2023

Ehitussektori langus on elektriehitusse jõudnud

Kui vaadata elektriehituse sektori tellimuste mahtu, siis langus jõudis sinna juba tänavu teises kvartalis, mil oli märgata, et projektide arv hakkas kahanema ja see trend jätkub aasta lõpuni ning tõenäoliselt ka järgmisel aastal, rääkis turuolukorrast W.EG. Eesti juhatuse esimees Timo Raimla.
W.EG. Eesti juhatuse esimees Timo Raimla usub, et neil õnnestus teha õigeid ostuotsuseid perioodil, millal hinnad kõikusid nagu ameerika mägedel. Foto: erakogu

Intervjuu ilmus Äripäeva Infopanga Elektriehituse aastaraportis

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785