Autor: Ain Alvela • 7. juuni 2023

Tallinna Tehnikaülikool tegi oma hoonete halduses ja hoolduses digipöörde

Tallinna Tehnikaülikool (TalTech) alustas hiljaaegu oma linnaku hoonete üksikasjaliku digitaalse ülevaate koostamist, mille käigus kantakse digitaalse kaksiku 3D mudelisse ka kõige pisem hoonete olukorda iseloomustav detail. Kuidas seda tehti ja millist kasu loodetakse, selgitab lähemalt Tallinna Tehnikaülikooli ehitustalituse kinnisvaraosakonnas Priit Prous
Priit Prous märgib, et suur abi võiks hoonete digitaalsest kaksikust olla edaspidise haldamise ja hooldamise puhul, aga kindlasti ka energiatõhususe parandamisel. Fotod: TalTech
Foto: Picasa
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785