Autor: ehitusuudised.ee • 2. juuni 2023

Ehitusmaterjalide tootjad uuendasid juhatust

Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liit valis neljapäeval toimunud üldkoosolekul uue juhatuse ja juhatuse esimehe.
Eesti Ehitusmaterjalide Tootjate Liidu juhid.

Pikaaegne juhatuse esimees, Heidelberg Materials Kunda ASi tegevjuht Meelis Einstein jätkab juhatuses, kuid andis seekordsetel valimistel liidu juhtimise teatepulga üle Saint-Gobain Eesti ASi tegevjuhile Mart Arrole.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785