Autor: Rein Pärn • 1. juuni 2023

Väga suure osa rohepöördest saab ära teha ehituses

Markus Hääl, Jarek Kurnitski, Pärtel-Peeter Pere ja Rein Pärn (paremal).
Foto: Andres Laanem
Ehitus- ja kinnisvarasektori süsinikujälg moodustab ligi poole kogu Eesti süsinikuheitest ja aastaks 2040 on eesmärk seda kogust kahandada 85 protsendi võrra.

Millised uued tehnoloogiad ja tooted ehituses aitavad seda eesmärki saavutada, võtavad seekordses saates "Rohepöörde praktikud" arutleda Rohetiigri ehituse teekaardi toimetaja Pärtel-Peeter Pere, Paljassaare Hundipea kliimaneutraalse asumi eestvedaja Markus Hääl, TalTechi Ehituse ja arhitektuuri instituudi direktor Jarek Kurnitski ja saatejuht Rein Pärn.

Saadet toetab Neste.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785