Autorid: Urve Vilk, Annika Matson Kald • 6. september 2022

Sovetiaja E-energiaklassi kortermajast sai tehaselise renoveerimisega A-klassi maja

Saue Kuuma 4 hoone tehaselise rekonstrueerimise pilootprojekti renoveerimisprotsess nägi välja nii, et tehases tehti valmis lisasoojustuselemendid, mis siis suure tükina seintele paigaldati.
Foto: Targo Kalamees
Sauel Kuuma 4 asuva korterelamu tehaseline renoveerimine andis arvestatava säästu võrreldes uue hoone ehitamisega, lisaks võideti ka ajas ning tööjõus. Selle uudse projekti tulemusi tutvustas TalTechi ehituse ja arhitektuuri instituudi professor ning praktiseeriv ehitusinsener Targo Kalamees.
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785