Autor: Ehitusuudised • 22. mai 2023

Sven Pertens lahkus Taristuehituse Liidu juhi kohalt

Eesti Taristuehituse Liit (ESTEL) valis üle 12 aasta uue juhatuse ja juhatuse esimehe – senise kauaaegse juhi Sven Pertensi vahetas välja Indrek Pappel.
Uue juhatuse liikmed Indrek Pappel (vasakult), Tarvi Kliimask, Priit Kuldsaar, Andres Gailit, Jüri Läll ja Marek Koit. Pildilt puudub Veiko Veskimäe.
Foto: Tarmo Trei

Uude juhatusse kuuluvad Verston OÜ liige Tarvi Kliimask, Verston OÜ juhatuse esimees Veiko Veskimäe, Üle OÜ juhatuse liige Marek Koit, TREV-2 Grupi juhatuse liige Priit Kuldsaar, KMG OÜ juhatuse liige Indrek Pappel, Tref ASi juhatuse esimees Andres Gailit ja Tallinna Teede ASi juhatuse esimees Jüri Läll. Juhatuse esimeheks sai Indrek Pappel ja aseesimeheks Andres Gailit.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785