Autor: Äripäev • 19. mai 2023

Riigikontroll: 60 miljoniga pole Paldiski LNG-sadamat töökorda saadud, kuidas edasi?

Paldiski LNG haalamiskai ehitus, see osa sai valmis isegi nõks enne tähtaega.
Foto: Andras Kralla
Riigikontroll nentis, et sadama rajamisse ja gaasitaristu ehitamisse Paldiskis on investeeritud juba ca 60 miljonit eurot maksumaksja raha, kuid LNG vastuvõtu võimekuse saavutamiseni pole veel jõutud, ja saatis kliimaminister Kristjan Michalile kirja, kus luges üles probleemid.

Riigikontroll võttis eesmärgiks välja selgitada, mida on vaja teha, et 2022. aastal Paldiskisse Pakrineeme sadamasse rajatud taristu kaudu oleks võimalik Eesti põhivõrku gaasi vastu võtta – kes ja mis tegevusi peab tegema ning kui palju nendeks aega ja raha kulub.

Liitu Ehitusuudiste uudiskirjaga!
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Helen PaapsiReklaamimüügi projektijuhtTel: 5880 7785